Det dreier seg ifølge en pressesnutt på Collicare sine sider om Danmark, Tyskland og India.

ColliCare Logistics ApS, ledet av Henrik Nielsen og ColliCare Logistics Gmbh, ledet av André Affeldt, ble begge etablert i desember 2012. ColliCare Logistics India Pvt. Ltd. er under etablering og vil være i drift fra 1. februar 2013 under ledelse av Tejas Sharma.

Nyetableringen i Danmark kompletterer triangelet Norge-Sverige-Danmark og vil gi gode muligheter til å samordne transporttjenester. Tyskland er en betydelig aktør i det internasjonale handelsmarkedet, og etableringen i Hamburg vil gi viktige forretningsmuligheter mellom Europa og Skandinavia, og også mellom Tyskland og Asia/USA.

India er et raskt voksende marked og etableringen her er i tråd med vår strategi om å være representert i de viktigste handelsmarkedene, står det å lese på nettsidene.

Etter disse tre nyetableringer vil ColliCare være etablert i syv land; Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Tyskland, Kina og India.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!