Etter at den tidligere distributøren Axel Ketner A/S gikk konkurs den 1. november 2012, har Continental som markedsfører merkevarer under VDO navnet besluttet at det norske Fartskriver konsernet skal overta operasjonen i Danmark.

Fartskriver AS har stor suksess med VDO agenturet i Norge, og satser på å ta ytterligere markedsandeler i Danmark.

Fartskriver AS tar med de ansatte som jobbet med VDO agenturet videre inn i det nystartede selskapet, og beholder den lokale forankring og kunnskap om markedet. Med en nordisk organisasjon i ryggen ser man positivt på fremtiden i Fartskriver Danmark A/S.

Administrerende direktør i Fartskriver, Tom Ringen, understreker at det er et mål å plassere flere agenturer og produktområder inn i det nye selskapet men hvilke og hva som er aktuelt er det for tidlig å si noe konkret om nå. "D et er viktig å ha flere uavhengige aktiviteter gående parallelt, for å sikre driften i perioder med varierende konjunkturer" sier Ringen.

Fartskriver Danmark AS er operativt og er allerede i prosess med sine første leveranser til kunder etter dagens oppstart, og vil besøke verksteder og kunder fortløpende.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!