Borregaard har faktisk et av verdens største prosessanlegg for kunstig cellulose, og slammet som utskille må håndteres på en god måte. Det er i den forbindelse at Støvring-bedriften kom inn i bildet.

- Disse containerne har både innebygget varmeaggregat og svært god isolering. De klarer derfor ekstrem kulde, noe som trolig er hovedårsaken til interessen fra Borregaard, hevder Hansen.

Nå er Micodan slett ingen novise i norsk sammenheng. Bedriften har levert en rekke containere til Norge opp gjennom årene siden starten i 1965 og har siden 1999 hatt eget kontor på Skui her i landet.

Også administrerende direktør Torben Lund smiler bredt for tiden. - I forhold til samme periode i fjor, har vi nå dobbelt som mange ordre, sier han og synes det ser riktig så positivt ut fremover for bedriften som nå teller 45 ansatte.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!