Henrik Guldagers Bonneville Bomber var på plass i 2010.

Arrangementet er et samarbeidsprosjekt mellom Norges Varemesse og Fabas (Förlags AB Albinsson & Sjöberg), som blant annet gir ut blader som Bilsport Classic, og Trailer Magazine.

Det er i år tredje gang at Oslo Motor Show arrangeres, og for våre lesere er det antagelig en hall på Lillestrøm som blir bedre besøkt enn de andre.

Det er nemlig tid for Scandinavian Truck Trophy i Hall E, der Skandinavias aller flotteste lastebiler stilles ut og skal kjempe om heder og ære.

Men når man først er på bilmesse må man selvsagt oppleve alt det andre også, enten det er snakk om fete amcars, veteranbiler, gatebiler, sportsbiler eller nye personbiler.

Kort sagt er alt duket for en helg i bilens tegn denne helga. Og dørene åpnes altså på fredag, nærmere bestemt klokka 11. Søndag ettermiddag klokka 17 er det over for denne gang. Ta en tur da vel?

Oslo Motor Show åpner til fredag. Første året det ble arrangert var i 2010 da blant annet Eli Nitteberg stilte ut sin knalltøffe Peterbilt.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!