Amerikanske snutebiler er det reneste fluepapiret. Nærmest står den flotte Peterbilten til Geir Arne Andersen fra Vestfossen.

1926-modell Tidaholm stigebil ser man ikke hver dag. Åmåls Brann og Motormuseum vant kategorien "Restaurerte lastebiler før 1950"

Grensetreffet i Halden er en tradisjon med stor suksess. Bak det nesten ukelange arrangementet står amcarklubben i Halden, samt det svenske forlaget Albinsson & Sjöberg.

I løpet av uke foregår det mange arrangementer for bilfolket. Det er burnout-konkurranse, amcartreff, damenes cruising og veterantreff for gamle nyttekjøretøyer.

Sistnevnte arrangement går av stabelen på lørdagen og er et arrangement som det svenske bladet "Klassiska Lastbilar" og YrkesBil samarbeider om.

Årets utgave hadde full klaff, ikke minst når det gjelder været, og hele 75 gamle nyttekjøretøyer deltok. At arrangementet foregår oppe på Fredriksten Festning er selve prikken over i-en.

Vakrere ramme rundt et slikt arrangement er det nok ikke mange som kan skryte av. Vi tok med oss kameraet og brukte et par timer på den trivelige treffplassen. Nyt bildene!

Terje Ekeberg fra Råde vant publikumsprisen med sitt lekre vogntog. Bilen er en 1975 Volvo F89.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!