Torsdag morgen slapp Volvo første glimt av den nye FH-serien.

Det er en helt ny markedsstrategi som Volvo velger når de nå viser glimt av den nye FH før lanseringen den 5. september. Interessen rundt nyheten har nærmest vært eksplosiv etter at tungt.no i går kveld kunne vise de første bildene av den nye serien.

Les også: Dette er nye Volvo FH

Filmen som i dag blir spredd rundt på sosiale medier, viser verdensrekordholder Faith Dickey som spankulerer på line mellom to FH´er av den nye typen. I nærmest "Mission Impossible"-stil må hun rekke fra den ene trekkvognen til den andre før de når en tunnel. Det hele foregår på en uåpnet motorvei i Kroatia.

Det er en spektakulær video som, ifølge reklamen, skal vise hvor stabil nye FH er og Volvo fremstiller det hele som om det er hennes stunt som er det spennende her. Sannheten er nok at de ønsker å viske ut grensene mellom hva som oppfattes som reklame, og hva som ses på som en spennende reality-film.

Uansett - det er nye FH og stuntet er fantastisk - reklamefilm eller ei.

Mer om bilen, samt våre spekulasjoner, kan du lese her.

I mellomtiden er det bare å finne frem popcornet og snurre film.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!