Roger Sjøvik (38) er ansatt som salgssjef hos Fartskriver AS.

Han forklarer at man med denne skriveren i flere tilfeller har registrert opp mot 40 minutter flere daglige kjøreminutter ettersom skriveren registrerer pause når ett minutt domineres av dette og kjøring dersom minuttet har flest sekunders kjøring.

Den vurderer altså ut fra et minuttraster, noe som i realiteten betyr at man også kan flytte kjøretøyet uten å bryte pausen. - Den heter egentlig DTCO 1381 versjon 1.4, men alle som ringer oss, prater bare om "Minuttskriveren", ler Sund.

Også automatisk nedlasting av data (DLD - nei, det står ikke for datalagringsdirektivet), ny serie nedlastingsutstyr og alkolåsen Alcolock er blant produktene som ble vist frem på standen de hadde på TRANSPORTmessa i helgen.

Ny salgsjef

Og tilslutt viste jaggu den godeste Sund frem en helt ny mann også. Det er Roger Sjøvik (38) som er ansatt som salgssjef hos Fartskriver AS. Sjøvik kommer fra stillingen som salgsansvarlig hos Volvo Truck Center Rud og har lang erfaring fra påbyggerbransjen og salg av lastebiler.

Sjøvik er gift, har to barn og er bosatt på Gran på Hadeland.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!