Det er ikke få publikummere som finner veien til TRANSPORTmessa. Dette bildet er fra messen i 2010.

Fra lysshowet på TRANSPORTmessa i 2009.

Her ser du hvem utstillerne er, samtidig som vi tillater oss å mene at de representerer bransjens ledende leverandører av transportmateriell og -tjenester. Kan være du ikke reiser dit med sjekkheftet ferdig utskrevet, men gjør det etter å ha beskuet utstillere som til daglig holder til milevis fra hverandre. Og fra deg!

God titt! God handel! Godt grunnlag for en fremtidig handel! Eller rett og slett bare god fornøyelse på et arrangement som fullstendig er på bransjens premisser. Fritt for pizzabudbiler, lagerreoler, jernbane- eller båttransport eller ikke-vegbasert transport. Kort og godt en markedsplass for dere med stor redskap, med stor vekt på det sosiale aspekt kolleger i mellom, slik det alltid blir når folk med de fleste bokstavene tilstede i førerkortet treffes.

Mat. Du går ikke fra TRANSPORTmessa på Gardermoen med tom mage! Et gedigent Berny cirkustelt huser serveringen på messa, sågar god hjemelaget mat og til fornuftige priser. Egen trailercamp, også, men det og mer til finner du mer om på

www.transportmessa.no

See you guys, 10. - 12. mai!

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!