Transportkompetanse Haugesund har også sjåføropplæring for Volvos kunder, der de bl.a. lærer økonomikjøring.

Transportkompetanse Haugesund AS

Transportkompetanse Haugesund AS ble etablert i 2007 og er en ledende kompetanseleverandør og samarbeidspartner for transportnæringen og billeverandører i Norge.

Transportkompetanse Haugesund AS har avdelingskontorer i hele landet med fast ansatte som pr dags dato til sammen har oppfølgning samt opplæring for over 3000 lastebil og buss sjåfører.

Bedriften har avtaler med ca 200 transportbedrifter der selskapet bistår med internkontroll av kjøre- og hviletidsbestemmelsene, forskrift om arbeidstid for sjåfører samt rutiner og bruk for analog og digital fartskriver.

Kurs i optimal bruk av kjøretøyet(økonomisk og miljøvennlig kjøring) er en stor del av driften og pr.dags.dato har selskapet hatt ca 4000 sjåfører gjennom dette kurskonseptet.

Transportkompetanse Haugesund AS er valgt som samarbeidspartner for Volvo Norge AS, der de leverer sjåføropplæring til alle som kjøper ny Volvo i Norge.

Det melder Transportkompetanse i en pressemelding. Overdragelsestidspunktet er satt til 31.mars 2012. - Vi skal styrke det faglige støtteapparatet og også ansette ny daglig leder, forteller Transportkompetanse Haugesunds daglige leder Svein Ove Vetrhus.

Han håper samtidig at oppkjøpet skal styrke organisasjonen faglig samt gjøre bedriftens tjenester ytterligere fordelaktige ovenfor kunder og samarbeidspartnere.

Kompetansesenteret for Transportfag AS

Kompetansesenteret for Transportfag AS driver kurs og etterutdanning for yrkessjåfører i transportbransjen, hovedsakelig i Rogaland. Selskapets ressurspersoner og instruktører har høy kompetanse etter mange år i næringen, og er en viktig bidragsyter til å øke kompetansen blant yrkessjåfører.

Transportkompetanse Haugesund AS

Transportkompetanse Haugesund AS har siden oppstarten i 2007 utviklet et nasjonalt kompetansenettverk innen transportrelaterte tjenester.

Forretningsområdene inkluderer bl.a. opplæring og kursing innen optimal bruk av kjøretøyet, etter- og videreutdanning av yrkessjåfører, konsulenttjenester og rådgivning innen kjøre- og hviletidsbestemmelsene, forskrift om arbeidstid for sjåfører samt bedrifts- og sjåføropplæring.

Les også: Sjåføren er viktigst

Les også: Tungt på økonomikjøring: Flat pedal!

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!