Tove Mette Hjelde i Hjelde´s Transport på Otta er den stolte eieren av den nye traileren. Nå har hun bestilt ytterligere en slik.

Traileren er utstyrt med walking floor, hydraulisk sideåpning og hydraulisk tak. Disse kan betjenes ved hjelp av radiostyring. Ellers er trailerne utstyrt med store skap på begge sider, samt 13 par surrekroker.

Traileren er spesielt utviklet for det nordiske markedet.

- Vår kunde Tove Mette Hjelde har to tidligere versjoner fra før. Nå har de tatt i bruk denne, og bestilt ytterligere en identisk trailer til. Det sier vel sitt om produktet.

Knapen har tidligere ikke hatt hydraulisk sideåpning, det er faktisk Närko Norge som har klart å få til dette!

På kontinentet har dette vært lite forespurt, men vi nordmenn ønsker oss jo bestandig litt ekstra. Dermed har vi klart å få Knapen med på laget for å tilfredsstille oss. Produktet er svært etterspurt i Norge. Tidligere måtte vi si nei, men nå kan vi endelig tilby et produkt som fungerer optimalt.

Vi kommer forresten til å stille ut en slik på messa på Gardermoen i mai, forteller Ann-Kristin Smestadmoen i Närko Norge AS til TransportMagasinet.

Se video under:

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!