- Det nye navnet er internasjonalt og lett forstålig, forklarte dr Georg Pachta-Reyhofen på vegne av styret i MAN Nutzfahrzeuge AG da han annonserte navneendringen. © MAN SE

- Det nye navnet er internasjonalt og lett forstålig, forklarte dr Georg Pachta-Reyhofen på vegne av styret i MAN Nutzfahrzeuge AG dengang, og lovte nasjonale navneendringer i løpet av 2011.

Nå som nyttårsrakettene nettopp har landet, har tiden altså kommet for MAN Last og Buss AS i Norge. Det norske selskapet heter nå dermed "MAN Truck & Bus Norge AS".

Det kan Markeds- og kommunikasjonssjef Norge, Pål Bergstad, fortelle i en pressemelding.

For kundene vil det ikke bety det helt store. Det er kun navnet på selskapene som vil bli endret. All annen informasjon som adresser, foretaksnumre og annet vil forbli uendret.

Navneendringen er et ledd i en verdensomspennende prosess etter et ønske om å forenkle kontakten med MAN hvor kunden enn måtte befinne deg. © MAN Nutzfahrzeuge Group

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!