- Bring Express vil gjennom kjøpet av Toms Transport & Budservice styrke sin produktportefølje og kapasitet, og stå enda sterkere overfor kundene, sier konsernsjef i Posten Norge, Dag Mejdell.

Bring Express har et nordisk nettverk fordelt på 26 lokasjoner og agenter på ytterligere 40 steder, selskapet tilbyr dessuten hjemleveringsløsninger nasjonalt og flyexpresstjenester i Norden.

- Ekspress- og distribusjonsmarkedet er i sterk utvikling, og Toms Transport & Budservice har sin styrke innen distribusjon, budservice og lastebilservice. Vi vil utfylle hverandre på en god måte og dermed gi kundene et bedre tilbud, sier Dag Mejdell.

Tom V. Andresen fortsetter som daglig leder for Toms.

- Bring Express er den største aktøren innen budleveranser i Norge, og jeg er svært glad for at nettopp Bring kjøper aksjene i selskapene. Bring vil være en industriell og langsiktig eier for Toms Transport & Budservice, sier daglig leder Tom V. Andresen.

Oppkjøpet forutsetter godkjenning fra Konkurransetilsynet.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!