- For å sikre konkurransekraft i et stadig tøffere marked jobber vi for å oppnå stordriftsfordeler. Planene om å samordne terminaldrift og produksjon innen pakker og gods i Norge er et viktig bidrag i denne utviklingen, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge AS.

Bring Cargos øvrige virksomhet blir ikke berørt og selskapet skal fortsatt være spydspiss i konsernets logistikksatsing med den samme produktbredden som i dag.

Virksomhetsoverføringen har blitt møtt med protester fra ansatte i Bring Cargo og Norsk Transportarbeiderforbund og det er fremsatt påstander om at overføring til Posten innebærer sosial dumping.

Ledelsen har respekt for at ansatte kjemper for sine rettigheter. Begge selskapene skal ha tariffavtaler og alle medarbeidere som overføres i forbindelse med virksomhetsoverdragelsen vil beholde stilling og lønn, heter det i en melding fra Posten.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!