Første gang Oslo Motor Show ble arrangert var for et år siden. Og med 23.000 besøkende var det tydeligvis så vellykket at arrangørene klinker til i år igjen.

Og arrangørene heter Förlags AB Albinsson & Sjöberg (står blant annet bak blader som Trailer, Bilsport og Nostalgia, for å nevne noen), samt Norges Varemesse. Dermed er det ingen hemmelighet at det hele skjer på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Har du bil og MC som hobby er dette stedet for deg, og har du ikke dette som hobby er det godt mulig du har det når du har besøkt messa. For her får du "alt". Amcar, veteranbiler, gatebiler, bilsport, motorsykler og sist men i hvert fall ikke minst; lastebiler.

Som i fjor arrangeres nemlig konkurransen Scandinavian Truck Trophy. Dette foregår i en egen "lastebilhall" og er verdt et besøk alene, spør du oss. Vi tar oss en tur dit på fredag, og skulle du ikke ha mulighet til å ta turen dit selv kan du lese om arrangementet her på tungt og i TransportMagasinet nummer 9.

Les også: Scandinavian Truck Trophy 2010

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!