Nordan Transport & Spedisjon har nemlig også gjenoppstått gjennom et navneskifte av Lunde Cargo AS, som opprinnelig ble etablert under navnet L.L. Invest AS av Johannes Lunde i januar i år. Selskapet skiftet i våres navn til Høiland Transport & Spedisjon AS som igjen skiftet navn til Lunde Cargo AS i mai i år.

Henger du fortsatt med?

I den nye strukturen står Lars Lunde oppført som styreformann og Bodil Steinskog Lunde som varamedlem. Formålet er transport, spedisjon og beslektet virksomhet. Og de er godt i gang med fem nye biler. Innen utgangen av året regner de å ha ytterligere fem i tillegg til et antall innleide biler.

Det opprinnelige selskapet Nordan Transport & Spedisjon var i sin siste konstellasjon datterselskap i Lundegruppen. Dette var en del av Lunde-sfærens termovirksomhet som ble solgt til Posten/Nor-Cargo i 2005, og integrert i Nor-Cargo Thermo året etter.

Etter konkursraset i Johannes Lundes forretningsimperium tyder det således på at Lunde direkte eller indirekte er på plass igjen i bransjen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!