Dette er nok den første testbilen vi har kjørt der vi har vært mye mer opptatt av utseendet enn av det rent faktabaserte. Dette er rett og slett en lekker bil.

Det er nemlig snakk om en håndlaget snutebil basert på Stralis, men med australsk snute fra Iveco Powerstar. Det hele bygges av en stor Iveco-forhandler i Nederland. Vi kjørt test med bilen i fjor og roste initiativet opp i skyene.

- Vi vil ha mange bein å stå på. Vi er jo forhandler og servicepunkt for MAN, DAF og Iveco. I tillegg har vi egne hengere og påbygg i serien The Runner Team. Her har vi alt fra anleggspåbygg i form av Rock Runner, via walking floor i form av Walking Runner, til gardintraileren Maxi Runner, forteller Geir Nesset, salgssjef hos E18 Truckcenter til TM.

Det forundrer oss ikke om Norges minste lastebilimportør kommer til å få nok å gjøre. Men husk; det var gutta her i redaksjonen som var først i Norge bak ratte i Iveco Strator!

Les også: Kaptein Snutebil

Iveco strator snutebil

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!