De første 100 millioner V-Line tennpluggene ble solgt mellom 1991 og 2004. V-Line tennplugg nummer 200 millioner ble registrert i 2009, og i de to årene siden denne milepælen er det solgt ytterligere 50 millioner enheter.

Opprinnelig bestod utvalget av 12 forskjellige tennplugger. Etter hvert som nye motortyper har kommet på markedet, har NGK utviklet sortimentet i V-Line-serien slik at det i dag finnes 39 tennplugger som dekker omtrent 90 prosent av markedet.

Et kort nummersystem oppfunnet av NGK gjør at forhandlere og verksteder fort finner frem til den perfekte tennpluggen for enhver anvendelse. Dette forenkler lagerstyringen og jobben med å bestille korrekt tennplugg.

På toppen av det hele er V-Line enestående når det gjelder kvalitet: Over en tredjedel av alle tennpluggene i sortimentet ble utviklet som originalutstyr for bilprodusentene.

"V-Line har virkelig blitt en suksess i ettermarkedet," stadfester Erling Olaussen, salgs- og produktsjef hos den norske importøren AS AutoMateriell. "Takket være de mange fordelene for butikkene og verkstedene og den utrolig høye kvaliteten, er det - og vil fortsatt være - tidenes mest suksessrike tennpluggsortiment. Vi skal sørge for at det vil bli slik også i framtiden."

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!