Bryllupsdag er ikke til hinder for en sann entusiast. Mika Auvinen feiret sin ved å vinne Nordic Trophy 2011 mens hans kanskje største fan, hans bedre halvdel, fulgte konkurransen via telefon hjemme i Finland.

- Da jeg ringte og sa at jeg hadde vunnet konkurransen så gråt hun, sa en svært glad Mika Auvinen minuttene etter han mottok pokalen i Nordic Trophy.

Å vinne for fjerde gang betyr noe ekstra for Mika Auvinen. Han er nå oppe i samme antall som konkurrenten og vennen Juha Ristimaa.

- Det å være oppe på samme nivå som Juha er noe helt spesielt. Dette er fantastisk, sier han i gledesrus.

11.000 besøkende fikk oppleve vinnerbilen i løpet av en strålende solskinnsdag på Trailer Trucking Festival på Mantorp Park.

Neste gang arrangeres Nordic Trophy på Elmia i Jönköping i 2012. Da lover Mika Auvinen å komme med en ny bil. Andreplassen i Nordic Trophy ble Ekdahls Åkeri fra Malmö med Volvo FH16 Road Cruiser, mens tredjeplassen gikk til nykommerne Renax Stängsel fra Norrköping med en Scania R500 betongbil.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!