I løpet av de siste årene har vi fått en rekke tips og innspill til hvordan sidene kan bli bedre og mer innholdsrike. Disse har vi samlet underveis.

Blant annet vil du se at vi spiller sterkere på sosiale medier samt øker tilknytningen til både AnleggsMagasinet og TransportMagasinet.

Det heter seg at en bedrift må fornye seg ti prosent hvert år, ellers er den utdatert om ti år. Samtidig kan det være "skummelt" å endre for mye ellers vil ikke leseren kjenne seg igjen. Med så store endringer som vi nå har gjennomført vil det derfor være naturlig om enkelte elementer vil kjennes uvant, iallefall de første gangene du klikker innom. Men det gir oss som lager tungt.no langt flere muligheter enn tidligere. Dermed kan vi lage et bedre produkt.

Å redesigne en nettportal er dog ikke gjort i en fei. Mange mennesker er involvert og en rekke tekniske utfordringer må løses.

Nå som ventetiden er over er det derfor både spennende og gøy for oss i redaksjonen at "nye" tungt er en realitet.

Vi håper du liker forbedringene våre og ber samtidig om forståelse dersom ikke alt virker som det er tenkt de første dagene. Det vil alltid være noen detaljer som krangler litt den første tiden et slikt produkt går "live". Men husk - vi jobber tungt med saken.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!