Nå er det avgjort at etterfølgeren heter Jan Ole Tronstad. 54 år gamle Tronstad har fagbrev som diesel- og lastebilmekaniker, og er i tillegg utdannet ingeniør fra Gøteborgs Tekniska Institutt. Han har også studert både bedriftsøkonomi ved BI og markedsføring ved Norges Markedshøyskole.

Det er med andre ord snakk om en kar med bred kompetanse innen nyttekjøretøy og dieselmotorer, både teknisk og merkantilt. På merittlisten kan vi nevne skipsdieseler, båtmotorer og lastebiler. Jan Ole har vært ansatt hos Volvo Penta, MAN last & Buss og Renault Trucks Norge.

Han kommer nå fra Norsk Scania AS der han hadde en kombinert stilling som direktør for bussdivisjonen, eiendomsforvaltning, samt ansvar for logistikksenteret deres.

Jan Ole er østfolding og bosatt på Knapstad i Indre Østfold. Han starter i jobben som salgsdirektør 1. september og får dermed æren av å begynne i ny jobb med markedets mest moderne lastebil, nemlig den splitter nye Mercedes-Benz Actros som ble lansert i sommer!

Litt av en pangstart for den nye salgsdirektøren, synes nå vi.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!