Daglig leder Kjell Gunnar Vermelid og Verksmester Geir H. Moland, er overbeviste om at DAF vil utgjøre et viktig bidrag til driften. Fram til nå har MAN vært eneste merke hos Larvik Last og Buss AS, og med begge merkene så vil Larvik Last og Buss AS nå ut til et bredere spekter av bileiere.

Larvik Last og Buss AS har allerede gjennomført produkt- og systemopplæring på DAF, og har nødvendig spesialverktøy for å kunne gi kundene service og vedlikehold de har behov for. De har også 24 timers service om kunder får problem med driftsstans utenom firmaets åpningstider.

Firmaet bygget nytt verksted i 2008 i Elveveien 126, Larvik, og skal ha et svært moderne anlegg med god kapasitet og utvidede åpningstider. Det er totalt 16 ansatte hos Larvik Last og Buss AS.

I lokalene til Larvik Last og Buss AS, vil DAF Norge AS være representert med eget salgskontor, som fra høsten 2011 vil betjene distriktene Vestfold, Telemark og Buskerud.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!