De syv bilene vil trekke det suksessfulle Porsche Motorsport-laget, samt Porsches serviceteam for racing og deres mobile reservedelelager fra løp til løp. Porsche Mobil 1 Supercup er verdens raskeste internasjonale merkecup og arrangerer løp i flere europeiske land.

Porsche Carrera Cup Tyskland omfatter ni løp i Østerrike, Nederland og Tyskland. I tillegg konkurrerer laget i store billøp som den Europeiske Le Mans-serien, europeisk mesterskap i FIA GT3 og de prestisjefulle 24-timersløpene på Le Mans og Nürburgring.

"Å ha med Scania som partner til Porsche Motorsport gjør oss stolte," forteller Florian Kurz, ansvarlig for forretningsforbindelser hos Porsche Motorsport. "Scania og Porsche er en perfekt match. Med de utmerkede produktene fra Scania er flåten vår optimalt utstyrt. Vi ser frem til å forsterke vårt partnerskap videre på og utenfor motorbanen."

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!