Ford Transit Connect Electric

Norgespremiere

Men Ford kommer også med minst en Norgespremiere. Den som er helt sikker er den elektriske versjonen av deres minste varebil, med modellnavnet Transit Connect Electric. Elektriske kjøretøyer blir stadig mer populære for distribusjon i byområder, og i Norge kan de kjøres i kollektivfeltene.

Kanskje Ranger

Det er Fords forhandler i Oslo-området, RøhneSelmer AS, som er ansvarlig for Fords stand på Transport 2011, og Pål Zakariassen i RøhneSelmer forteller at de også håper å få med et eksemplar av den nyeste utgaven av pick-up-modellen Ranger. - Men det vet vi ikke med sikkerhet ennå, men vi håper, sier Zakariassen. I så fall vil Ford ha to Norgespremierer på sin stand på Transport 2011.

Moderne pick-up

Pick-up-markedet i Norge er stort og fortsatt i vekst, så en moderne pick-up er viktig å ha på programmet. Å kunne avholde premierefest for den nye Ranger på Lillestrøm 8. - 10. september vil selvsagt være en betydelig bonus. Men ikke nok med det. Ford kommer også med en firehjulsdrevet utgave av Transit som ifølge Pål Zakariassen vil være særdeles prisgunstig.

Varebilene er et viktig ledd i den norske transportkjeden. Det siste leddet i en distribusjonskjede er gjerne en varebil. Derfor blir det selvsagt mange varebiler man kan studere på Transport 2011. Mer enn to måneder før samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa erklærer messen for åpnet torsdag 8. september kl. 09.00 er mer enn 25 varebilmodeller påmeldt, og flere av dem er genuine Norgespremierer. Blant annet viser Nissan frem den store kassevognen NV 400 for aller første gang i Norge.

Fords elektriske varebil

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!