- Vi er i sjokk, sier Ola Sandøys arbeidsgiver, Terje Gjendem i Gjendem Transport til Rbnett. - Det er uvirkelig og grusomt at en arbeidsulykke kan få slike fatale følger. Jeg blir betegnet som en drapsmann og at jeg har brukt traileren som drapsvåpen. Jeg har kjørt tungtransport i 19 år og har alltid utført jobben min skikkelig. Nå risikerer jeg fengsel, tap av førerkort og at jeg står uten arbeid, fortalte Ola Sandøy i et tidligere intervju.

Torsdag ble han altså funnet skyldig av Frostating lagmannsrett.- Vi vet ikke hva som skjer framover, men vi vil sjekke ut muligheten til å ta det videre. Det er ikke rett at han skal bli stemplet som drapsmann etter dette her, sier Terje Gjendem.

Arbeidsgiveren har ikke selv vært i kontakt med domfelte Sandøy.- Jeg vet han er fortvilet over situasjonen, og at han er oppgitt. Det er vi alle akkurat nå, sier han.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!