Nor Slep AS feiret sitt 25 årsjubileum i helgen på Midtåsen i Sandefjord. Konferansier og entertainer for kvelden var Tommy Steine. Han hadde som vanlig publikum i sin hule hånd og underholdt med både sang og innslag av det mer humoristiske slaget. Ole Paus hadde en meget flott opptreden som selvfølgelig bestod i kjente og ukjente viser.

Arrangementet ble holdt på Anders Jahres gamle residens Midtåsen, og det var Odd Ivar Solvolds mesterkokk Geir Skeie som var ansvarlig for det kulinariske.

Tilstede var alle ansatte med følge - totalt ble det 85 personer. Kvelden ble avsluttet med en konsert med bandet FEVER, som spilte kjente og kjære coverlåter, samtidig som Nor Slep- logoen lyste opp nattmørket i et regn av fyrverkeri.

Stemningen var stor da daglig leder Per Åge Spartveit overrakte Paul Jonsmyr gullklokke for lang og tro tjeneste i 25 år.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!