TNT Express lanserer en enkel og rask måte å spore forsendelser på. Men den nye smartphone-applikasjonen får kundene muligheten til å spore pakker og brev direkte fra telefonen.

Appen er tilgjengelig gratis i Apples App Store og Google Android Market, og gir direkte tilgang til forsendelsens posisjon og leveringshistorikk rett på telefonen, via foresendelses- eller referansekoden.

- Smartphone-app'en gir kundene de samme mulighetene som TNTs online Track & Trace-tjeneste, som du finner på hjemmesidene våre. Den store forskjellen er at du nå kan følge forsendelsene dine direkte fra mobilen, mens du er på farten, sier administrerende direktør for TNT Norge, Terje Ragnem.

Satser på mobile løsninger

App'en er et resultat av TNTs strategiske investering i mobile løsninger. - Vi planlegger å følge opp med flere og mer avanserte mobilløsninger i de kommende månedene, sier Ragnem.

TNTs smartphon e-app fungerer med følgende mobile plattformer: iOS (Apple iPhone), Android (Sony, Ericsson, HTC, LG og Samsung) og Windows Mobile. I løpet av kort tid vil det også lanseres en egen Blackberry-versjon.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!