Kontrakten i Bergen gjelder 14 biler, og er inngått med Bergen Interkommunale Renovasjonsverk BIR. Kontrakten har oppstart 1. juni i år, og er på 7 år. BIR er et av Norges største renovasjonsselskap og er ansvarlige for avfallshåndteringen til de 325.000 innbyggerne i de ni kommunene som eier BIR.

RenoNorden AS er en av Skandinavias ledende leverandører av tjenester innen innsamling og transport av husholdningsavfall. Dyktige renovatører og ledere med gode fagkunnskaper og lang erfaring fra avfalls- og transportbransjen, leverer kostnadseffektive løsninger med god kvalitet til kundene.

I Bergen skal følgende biler benyttes: Fire Volvo FE 6x2 utstyrt med 340 hk motor, i kombinasjon automatgirkasse og med hydraulisk styrt løpeaksel. Videre skal de ha ni Volvo FE 4x2, med 300 hk motor i kombinasjon med automatgirkasse. Den siste bilen er en Volvo FM 6x2, med 410 hk motor i kombinasjon med I-Shift girkasse. Her skal Volvo levere komplett bil og påbygg, med krokløft og kran. Alle bilene leveres med vedlikeholdsavtaler.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!