I følge Statens vegvesen sitter de på dokumentasjon som skal vise at vogntoget har kjørt fast i Norge siden 5. mai i år. Blant annet har den gått fire turer på strekningen Oslo - Lofoten - Ålesund - Oslo.

Oppdragsgiveren er trolig en større norsk lakseprodusent. Så vidt vi vet er vogntoget nå parkert inntil politiet får garanti for dekning av eventuelle bøter.

At det nok en gang ser ut til å stå norske oppdragsgivere bak innenlandstransport med utenlandske kjøretøyer er slik vi ser det meget beklagelig. En ting er at de på denne måten ødelegger for norsk transportbransje, en annen ting er at dette er betenkelig ut i fra kvalitetshensyn.

Det stilles vanligvis strenge kvalitetskrav til transport av matvarer som fisk. Men hvis transportøren bryter kabotasjereglene så er det kanskje ikke så nøye med andre krav og regler heller? Vi bare spør!

Les også: Ulovlig kabotasje? Nok en danske stoppet!

Les også: Dansker og ulovlig kabotasje

Les også: Kim Johansen anmeldt

Les også: Kim Johansen igjen...

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!