Av fotoet ser vi at den samme kamufleringen er brukt på denne bilen som bildene vi tidligere har presentert av den nye FH.

Fotokavalkade av tømmerbilen vi tidligere har vist, kan du se her.

Men vent nå litt; Er ikke toppen annerledes? Er dette en annen hytteversjon?

Debatten går livlig på vår facebook-side rundt disse bildene. Enkelte synes den kan likne litt på DAF, mens andre synes den minner om Iveco. Det siste kan jeg forsåvidt være enig i, iallefall sett rent forfra. Men med svenske skilter registrert på Volvo, må vi nok droppe enhver konspirasjonsteori om andre fabrikanter.

Les også: Ny Volvo i Norge!

Som vi ser, er gardinene godt rullet ned. Bilen er nærmest hermetisert. På det området har testpilotene stålkontroll. Greit nok å se bilen utvendig, men ikke innvendig. Vi har fortsatt til gode å se spionbilder av nye, parkerte biler der rutene ikke er godt dekket til. Uvissheten om flatt gulv må vi derfor leve med frem til lansering.

Men det er bare gøy å spekulere litt. Et av ryktene rundt den nye hytta er at den skal erstatte dagens Renault Magnum som jo har flatt gulv.

Les også: Nye Volvo FH klar?

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!