Skal vi tro Volvos kommunikasjonssjef, Torstein Magelssen, så får han vite svært lite og ingenting om nyhetene som Volvo tydeligvis forbereder.

Det er derfor grunn til å tro at han er uvitende om hva som foregår i Vinje i Telemark, der Asbjørn Bergland så den nye Volvoen godt kamuflert i dag.

Likevel er det litt spesielt at en samlet fagpresse nå kjører på veier der denne bilen passerte for bare noen timer siden.

Likevel er det intet mindre enn spennende at Volvo sender sitt nye flaggskip til den norske fjellheimen.

Ifølge Bergland sto bilen og tok en pause på Åmot da han kom kjørende. Det var en grå semi med kapellhenger fra PNO og det virker dermed som om dette er en annen bil enn den som vi kjenner fra de svenske skogene fra tidligere i vinter. Men at det er en Volvo hersker det ingen tvil om.

Hvis noen av våre lesere får øye på denne bilen på sin ferd østover, er vi takknemlig for bilder og film.

Den forlot Åmot klokken 14.00, så et eller annet sted langs E 134 på vei østover er den.

I saker som dette må vi støtte oss til våre kjære lesere der ute på veien for å få tak i bildene vi gjerne vil ha, så nå stoler vi fullt og helt på dere.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!