MAN Truck & Bus er nasjonal logistikkpartner for det 56. Eurovision Song Contest. Verdens største musikk-show finner sted 10. mai (semifinaler) og 14. mai (finalen) i Düsseldorf, Tyskland.

MAN stiller totalt med 43 eksklusive touring-busser som skal sørge for transport av musikere og øvrige deltakere fra de 43 konkurrerende nasjoner til de ulike arenaene.

Den norske delegasjonen vil dermed kjøre i en MAN Lion's Coach-buss, som for anledningen vil være elegant dekort med den glødende Eurovision Song Contest-logoen (et farget hjerte) på en mørk bakgrunn.

Navnet på det enkelte land og dets flagg, vil bli plassert på fronten av bussen, og slik fortelle fansen hvem som befinner seg i de respektive bussene.

Øvelsesprogrammet, som er svært tett, startet 30. april, to uker før finalen. 1 000 delegater er ventet, sammen med 2 500 internasjonale journalister.

Programlederne vil lede programmet på både engelsk og fransk for rundt 120 millioner TV-seere verden over.

Video av bussen ser du her.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!