Med lansering for det danske markedet i august, er dette første gangen vi har fått se på den italienske pickupen. Doblo Work Up har et lasteplan som tar 4,3 kubikkmeter, eller plass til 3 europaller, ifølge en dansk representant.

Nyttelasten er oppgitt til 1000 kilo i Danmark og totalvekten er på 2505 kg. Den er utstyrt med en 1,6 liters turbodiesel på 105 hester og yter 290 Nm ved 1500 omdreininger.

Fabrikkmontert

Doblo kommer med ABS bremser med EBD, dieselpartikkelfilter, Start&Stopp funksjon, CD-radio, høyde og dybdejusterbart ratt og 12V-uttak mellom setene. Bakakselen er av typen multilink og bilen har fjernbetjent sentrallås.

Aluminiumskassen er fabrikkmontert med anti-skli gulv, 6 lastekroker, stigeholder og oppbevaringsrom for verktøy. Alt i alt ser dette ut som en veldig interessant bil for også for det norske markedet.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!