I Europa økte leveransene til 3 771 lastebiler, en økning på 126 % sammenlignet med tilsvarende periode i fjor. I vest - Europa økte leveransene i februar med 113 % til 2 807 lastebiler, der først og fremst Tyskland og Frankrike kunne vise til sterke leveransetall. I øst- Europa økte antallet leveranser med 176 % hvorav nesten halvparten kom av leveranser til Russland og Polen.

I Sydamerika økte antall leveranser i februar med 70 % til 1 942 lastebiler, hvilket gjør denne regionen til Volvo Trucks sitt nest største marked etter Europa i februar. Volvo Trucks fortsetter å forsterke sitt nettverk av forhandlere og leverandører i Sydamerika for å kunne møte den økte etterspørselen.

På markedet i Nordamerika økte antall leveranser med 90 % til 1 627 lastebiler, sammenlignet med tilsvarende periode i fjor. Den positive trenden når det gjelder USA's økonomi og markedet for tunge lastebiler innen segmentet langtransport, fortsatte i perioden.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!