De prestisjetunge prisene for "Årets forhandler", og "Årets selger" ble delt ut. I tillegg ble denne gangen også " Hedersprisen" delt ut. Sistnevnte deles ikke ut hvert år, men kun når noen har utpekt seg spesielt.

Bertel O. Steen Møre & Romsdal, avd.: Ålesund ble tildelt prisen som "Årets forhandler lastebil"

I begrunnelsen for prisen het det blant annet; forhandleren har et godt rykte og yter god service noe høye skåringer på kundetilfredshetsmålingene understreker. Forhandleren hadde et høyt salgsvolum i 2010 og oppnådde en markedsandel på 35,5 % over 6 tonn. Samarbeidet hos forhandleren mellom service og salg er et eksempel til etterfølgelse.

- Vi er svært glade for prisene og dette hadde ikke vært mulig uten et gjennomgående godt team som har evnen til å samarbeide, uttalte en fornøyd Helge Ytterdal, Adm. direktør hos Bertel O. Steen Møre & Romsdal.

Torstein Døvre, salgssjef Bertel O. Steen Hedmark & Oppland; Årets selger lastebil.

Juryens begrunnelse: Årets selger er den lastebilselgeren som har solgt flest biler fordelt på flest kunder. Han har også størst spredning på produkter, det være seg Atego, Actros, brukte biler og ikke minst vårt siste tilskudd Fuso Canter. Han er en positiv bidragsyter på mange områder.

Årets hederspris gikk til Geir Berge Hovland, bruktbilsjef Van, Bus & Truck Store

Juryens begrunnelse: Han gjør en ekstraordinær innsats for Bertel O. Steen AS og ikke minst Mercedes-Benz lastebil til alle døgnets tider. Han er kreativ og løsningsorientert. Årets hedersprisvinner er vant til tøffe diskusjoner med de øvrige lastebilselgerne Norge rundt, det hører med til stillingen som bruktbilsjef for vårt nasjonale bruktbilsenter.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!