Bring er en nordisk post- og logistikkaktør. Gjennom oppkjøpet av Coldspeds fryselagervirksomhet styrker Bring Frigo sin posisjon som en komplett aktør av logistikk for næringsmiddelindustrien.

- Bring Frigo tilbyr også i dag tempererte logistikkløsninger som ivaretar kundenes behov innen fryselagerløsninger og temperaturregulert transport. Oppkjøpet av Coldspeds fryselagervirksomhet betyr at vi øker bredden og fleksibiliteten i vårt tilbud til markedet, sier konsernsjef i Posten Norge, Dag Mejdell.

Ved å øke den geografiske tilstedeværelsen kommer Bring Frigo nærmere kundens produksjonsanlegg. Dessuten knytter man effektivt sammen lagring og transport, og Bring tilbyr kundene ett kontaktpunkt for all logistikk knyttet til næringsmiddelindustrien.

Bring Frigo overtar Coldspeds fryselagervirksomhet fra og med 1. april 2011. Oppkjøpet gjelder anleggene i Örebro, Jordbro, Kalmar, Kristianstad, Eslöv og Malmö.

Coldsped hadde i 2010 en omsetning på MSEK 84 og 57 ansatte.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!