Skotte bringer med seg god erfaring fra både finansiering og lastbilssalg, ettersom han de siste fem årene har vært ansatt i Volvo Financial Services som både Country Manager og salgsdirektør.

I denne stillingen har han arbeidet direkte med både forhandlere og Volvos kunder, samt det samme for Renault, som finansieres av Volvo.

Skotte har tidligere vært salgssjef i DnB NOR og har også arbeidet for SEB Finans.

Skotte får det samlede ansvar for salget av Iveco vare- og lastebiler i Norge. Hans erfaring vil bidra til Ivecos fortsatte vekst, heter det i pressemeldingen vi har fått fra organisasjonen.

Rolf Eriksen, som nå har mange av de samme funksjonene, skal fortsatt være en viktig del av ledelsen i Iveco Norge og får nå det primære ansvaret for alle Iveco-forhandlere i Norge. Han har lagt ned en stor innsats blant annet når det gjelder salget til Posten. Han ser frem til å kunne ha et enda sterkere samarbeid med de norske Iveco forhandlere, avsluttes det i pressemeldingen fra Iveco.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!