Dette er den største enkeltordren på buss i Bertel O. Steens lange Mercedes-Benz busshistorie som strekker seg helt tilbake til 30 - tallet.

- Tide Buss AS er en betydelig aktør i det norske bussmarkedet og vi er svært glad for å bli valgt som leverandør til det største enkeltinnkjøpet de har foretatt på buss, uttaler Roar Sollie, Direktør Mercedes-Benz Nyttekjøretøy og fortsetter, - i nært samarbeid med vår lokale forhandler Algaard A/S har vi nå styrket vårt apparat rundt buss i Hordaland og ser frem til et godt samarbeid med Tide Buss AS i årene fremover.

Bussene som er levert til Tide Buss AS, er alle originalbygde ved forskjellige Mercedes-Benz fabrikker i Tyskland og representerer det siste innen sikkerhet og miljøteknikk. Hovedtyngden av bussene er utstyrt med motorer som tilfredsstiller kravene i henhold til Euro 5 / EEV på utslippssiden. Også arbeidsmiljøet for sjåførene er hensyntatt med det beste som kan tilbys på denne fronten.

Passasjerene i Hardanger og Voss distriktet vil nyte godt av moderne og komfortable busser med et høyt sikkerhetsnivå. De nye bussene er plassert på flere steder i distriktet og vil trafikkere et større område i Hardanger og Voss.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!