De tre trafikkskolene er, Lær og kjør trafikkskole, CEDE trafikksenter AS og Kristiansand trafikkskole, som nå er fusjonert til Learn AS. Selskapet har følgende fordeling av aksjonærgruppene; 40 % av Lær og kjør trafikkskole AS, 40 % av CEDE trafikksenter AS og 20 % av Kristiansand trafikkskole AS. Selskapet er i hovedsak etablert i Buskerud, Vestfold, Telemark og Vest-Agder, men vil aktivt gå inn for å etablere avdelinger rundt om i landet, slik at de blir en landsdekkende tilbyder. Learn AS vil med denne fusjonen ha 65 ansatte med betydelig kompetanse og erfaringsbase, og vil omsette for om lag 65 millioner i 2010.

Med seg på laget har Learn AS fått tidligere administrerende direktør Henning Harsem fra Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund. Han har tiltrådt som direktør i selskapet og styreleder Øystein Thovsland, uttaler å være svært fornøyd med å ha fått med seg Harsem i videre utvikling av Learn AS.

Tett samarbeid

De fusjonerte selskapene har gjennom mange år hatt et tett samarbeid i selskapet Vegviseren AS. Dette samarbeidet har gitt en sterk kompetansebase som selskapet nå vil dra nyttige veksler av. Hovedvirksomheten vil være føreropplæring i alle klasser, samt etterutdanning for yrkessjåfører og annen sjåførkompetanse. Alle eksisterende kunder vil beholde sine kontaktpunkter i selskapet etter fusjonen, heter det i en pressemelding.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!