Hei! Vil gjerne at dere lager en liten sak om Tollerud-grillen (nordgående langs E18. Dette er virkelig en plass med service og god kundebehandling!! For ikke å snakke om maten som er i en klasse for seg selv!  Sulten stoppet jeg der for å ta den berømte 3 kvarters pausa mi, bestiller mat, og bankkortet har streiket...

Vedkommende i kassa insisterer på at det ikke går an å stå der sulten, så han lager maten jeg bestilte, og sier: - Du kommer vel innom igjen, betal da, ingenting som haster! 

Neste gang jeg stopper (for å betale maten) får jeg spandert kaffe. Mange synes sikkert ikke det er all verden, men det er noe jeg som yrkessjåfør setter stor pris på! 

Vil oppfordre alle som kjører i området, eller passerer innimellom (som meg) om å stoppe der, spise der, og øke omsetningen til det hyggelige menesket som står der og lager god mat!  SLIKE PLASSER TRENGER VI!! 

Mvh en asfaltcowboy fra hedemarken.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!