Da Närko nylig overleverte i alt fem skapsemier med Lerum-dekor på, ble kvalitet stående som nøkkelordet. Settene ble overlevert til Standnes Transport AS i Sogndal som skal kjøre syltetøy og saft for Lerum. Samtidig er det verdt å nevne at Standnes har kjøpt inn nye trekkvogner fra Volvo, så det er snakk om fem helt nye vogntog.

- Kvalitet er vel stikkordet her når vi ser på hvilke firmaer som er involvert; Lerum, Standnes, Volvo og Närko, forklarer en fornøyd Ann Kristin Smestadmoen i Närko Norge AS.

Uten endringer

Skapsemiene er spesialtilpasset til formålet med blant annet dobbeldekk og lastebommer. På tross av at Närko er den største leverandøren av transportmateriell i Norden, legger de ikke skjul på at det har vært vanskelige tider i bransjen. Derfor er de ekstra fornøyd med å lande en avtale som dette. Lerum har hatt et vogntog bestående av Volvo og skapsemi fra Närko et års tid, de endte opp med å bestille ytterligere fire sett, uten endringer.

- Dette er jo veldig moro og en fin profilering, Lerum står jo for kvalitet, smiler Ann-Kristin.

Lerum er opptatt av å ta vare på det lokale og bruker stort sett lokale ressurser, blant annet sjåførene. Etter overleveringen som foregikk på Volvos anlegg i Sandane, ble de nye settene kjørt i kolonne ned til Lerum i Sogndal.

Fra venstre på bildet sees Ann-Kristin Smestadmoen, Jomar Standnes, Linn-Kathrin Standnes og Åse Karin Ø. Standnes

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!