I tillegg til å betjene egne kunder har Svendsen Transport AS de senere år også tatt seg av kunder til Eek Transport AS i Numedal og Hallingdal. Dette samarbeidet har nå resultert i at Eek Transport AS overtok Svendsen Transport AS fra 1. oktober 2010.

Svendsen Transport AS har hatt hovedkontor i Hokksund og har 35 ansatte, 30 biler og en årsomsetning på 36 millioner kroner.

Etter oppkjøpet av Svendsen Transport AS vil Eek Transport AS disponere til sammen 132 biler i alle størrelser. I 2011 ventes en omsetning på nærmere 300 mill kroner, og antall ansatte er over 200 inklusive Svendsen Transport AS og datterselskapet Mereco As i Sandnes. Hovedaktivitetene vil fortsatt være å betjene stykkgods- og ekspressmarkedet med lukkede skapbiler i faste ruter. Svendsen vil være utfyllende for Eek sin landsdekkende aktivitet, heter det i en pressemelding fra Eek.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!