Det er fortsatt uklart hva slags korrespondanse det skal bli mellom Seljestad og Bergen for reisende med Haukeliekspressen etter omleggingen av bussrutekonsesjonene i Hordaland, melder Vest-Telemark Blad.

Overfor bladet innrømmer avdelingsleder Jostein Eitrheim i Tide at korrespondansen til Bergen kan bli dårligere enn den er i dag.

Som tidligere meldt i HF vil Skyss ikke kjøpe kapasitet på Haukeliekspressen, men heller ha egen buss mellom Bergen og Seljestad.

- Me er i dialog med Skyss i von om å redde Haukeliekspressen til og frå Bergen. Framlegget frå Skyss om at det vert korrespondanse på Seljestad vektstasjon med Haukeliekspressbussen til og frå Haugesund og rutebussen til og frå Bergen, vil gå ut over publikum. Tilbodet vert dårlegare enn i dag. Dersom me ikkje kjem til semje med Skyss, vert det ein nedtur for Haukeliekspressen, sier disponent Svein Olav Straand i Telemark Bilruter (TBR) til avisa Vest Telemark Blad.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!