Det er tredje gang det aksjoneres for en sikrere E18. I 2008 stilte omkring 80 lastebiler opp, mens det i fjor kom ikke mindre enn 200 kjøretøy.

Les også: Storveis aksjon i Bamble

- Vi har fått tillatelser fra både vegvesenet og politi, forteller aksjonsleder og primus motor, Vidar Tellefsen til avisen KV .

NLF støtter aksjonen

- NLF oppfordrer alle sine medlemmer til å delta. I tillegg håper vi også at mange private kommer, fortsetter Tellefsen. - Jeg har stor tro på at denne markeringen blir enda større enn i fjor, forteller han.

Vidar Tellefsen viser til at det er oppmøte for de største vogntogene og lastebilene på Solumsletta og på Lannerheia tidlig lørdag morgen. Fra Lasses på Rugtvedtmyra kan alle som vil, henge seg på.

- Dette gjør vi for å sette fokus på behov for en sammenhengende ny firefelts E18 mellom Langangen og Grimstad, samt strakstiltak for å gjøre dagens E18 tryggere, avslutter Vidar Tellefsen til avisen.

Les også: "De tar ikke signalene"

Les også: E18-aksjon blir modell for flere

Les også: Aksjonsbilen får bli

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!