Jetpak Norge AS etablerte fredag den 17. september 2010 Jetpak Bergen på Flesland utenfor Bergen. Jetpak Bergen skal disponere og styre omkring 10 budbiler på oppdrag i Bergen og omegn.

Jetpak har de seneste årene hatt en kraftig vekst innen ekspressfrakt og en etablering av egne virksomheter omkring i landet er en naturlig videreføring for Jetpak, som ønsker å kunne tilby kundene lokale transporttjenester på lik linje med deres ekspressløsninger innen flyfrakt.

- Vi ser frem i mot å kunne videreutvikle og komplettere vårt tjenestetilbud ytterligere i Bergen", forteller Administrerende Direktør i Jetpak Norge AS, Stein-Arve Sørensen.

Han forteller også at oppstarten av kjørekontoret samt overføringen av eksisterende distribusjonsruter har gått knirkefritt.

- Vi har flere kunder på lokale bud og oppdragene tikker stadig inn. Vi har stor tro på at vi kan tilby Bergenserne ett godt alternativ til de nåværende budbilselskapene i regionen. Vårt fokusområde er rask og sikker transport og vi har stor tro på at vi vil lykkes i Bergen, sier Sørensen i en pressemelding.

Jetpak Bergen Flesland er som navnet tilsier plassert i nær tilknytning til flyplassen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!