- Konkurransen i transport- og logistikkmarkedet blir stadig hardere. Det betyr at man må reagere raskt på bevegelser i markedet og ha gode argumenter, slik at man kan sikre seg de beste prisene. Mobiltelefonen er i dag en trofast følgesvenn, og nå er også transportbarometeret fra TimoCom med, alltid og overalt, sier Marcel Frings, Chief Representative i TimoCom.

Hold oversikt over markedet

Brukere av transportbarometer-appen drar direkte nytte av de omfattende markedsdataene som oppdateres permanent av TimoCom, fortsettes det i pressemeldingen til tungt.

De opptil 230 000 daglige frakt- og lasteromstilbudene fra over 75 000 brukere evalueres for transportbarometeret og overføres nesten direkte til smartphonen.

Ved kontraktsforhandlinger har man dermed alltid oversikt over den aktuelle situasjonen for transport fra hjemlandet til hele Europa.

Dermed blir den lille appen et viktig instrument for å finne markedsprisen, slik at brukeren kan reagere umiddelbart pa tilbud og etterspørsel innen frakt- og lasteromskapasitet.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!