Tidligere i år ryddet politiet på Narvik Politistasjon. En tilhenger ble fylt, og de reiste for å kaste skrapet. På E6 mistet de hengeren, som trillet i grøfta.

Bilen bak så det hele og forsøkte å få kontakt med politibilen, men uten å lykkes. Vitnet beskriver situasjonen som "farlig" til avisen Fremover.

- Vi lå lenge bak bilen og forsøkte å signalisere at noe var feil, men politiet fikk det ikke med seg. Først da vi kom til Djupvik, hvor bilen stanset for å kaste det som lå bak på hengeren, fikk vi kontakt, fortalte vitnet til Fremover.

Saken ble anmeldt, og Spesialenheten etterforsket det hele. Nå har de kommet til at saken henlegges ut fra en totalvurdering.

Ulykken kan ha skjedd ved at kulehansken var slitt, men Statens vegvesen har gjort sine undersøkelser og har ikke klart å fremprovosere kulehansken til å løsne, skriver avisen i sin nettutgave.

Vi skal ikke vurdere enkeltsaker uten å ha svært godt belegg, men det er fristende å undres over om transportører ville fått "sin" sak henlagt ved liknende situasjoner.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!