På et dreiebord stod nemlig nok en nyhet i pickupsegmentet; Amarok Singel Cab. En lekker sak som plasserer seg mellom de japanske konkurrentenes singel cab og extended cab. Med andre ord er det bedre plass til å justere setene og man kan i tillegg ta med seg en verktøykasse inn i bilen. Bilen er utstyrt med utkoblbar firehjulsdrift samt en toliters dieselmotor på 90 kW.

Vi spurte nyttekjøretøysjef hos VW-importøren, Harald Frigstad om når Amarok Singel Cab kommer til Norge.

- Det er ikke helt avgjort ennå. Først skal vi jo lansere double cab-versjonen. Men slik det ser ut nå tipper vi det blir på slutten av 2011, sier han til tungt.

Nå var det ikke bare Amarok Singel Cab som sto i fokus hos Volkswagen, de hadde også med en spesialversjon av Transporter, kalt Rockton. Det er snakk om en ekstra robust firehjulstrekker med høy bakkeklaring, beskyttelsesplater under drivlinja. I tillegg kunne den spesialutstyres med en rekke tilbehør for de som skal jobbe offroad. Noe å tenke på for de mange kraftselskapene i Norge?

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!