Interessen rundt turen har vært solid, allikevel velger vi å si fra oss maskinen vi har booket opp med den begrunnelse av at vi selv rett og slett ikke ønsker å sitte med et solid sekssifret beløp i økonomisk risiko, dersom setene ikke blir fylt opp.

I 2008 var folk tidlig ute og bestilte sin plass, mens det i år har vært mange som har kontaktet oss med "skal være med dere," bokstavelig talt prat vi ikke tør ha som sikkerhet for leie av fly og hotellkapasitet.

Synd, for alle som ville blitt med oss, og for de som har bestilt turen svart på hvitt med å melde seg på. De siste får selvfølgelig disse ombooket sine turer hos vår gode partner Expert Reiser AS.

Meld dere på litt tidligere i 2012 så blir det ny tur, det lover vi!

For det er veldig greit å kunne lande med sin egen charter på Hannover flyplass, så lenge ingen andre flyruter fra Norge gjør det og vi vet alle at det i praksis går nesten en dag i hver ende om man tar turen med bil.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!