Grensetreffet i Halden starter opp onsdag 11 August og ender opp på Søndag 15 August med Bilsport Classic Grensetreff. Mens selve treffet for veteranlastebiler arrangeres på lørdag den 14. august. Treffet foregår som vanlig på festningen i idylliske omgivelser og i umiddelbar nærhet av kafeen hvor det selges forfriskninger og mat.

På lørdagen fylles nemlig plassen på festningen opp med gamle yrkeskjøretøy fra Norge og Sverige. Og akkurat som i fjor er det duket for hard konkurranse om gromme pokaler i Nostalgi Truck Meet. Det bruker å dukke opp mye flott fra begge nasjoner og om værgudene smiler til Halden som i fjor, kan det være lurt å ta med solkremen. Fremmøtte kan stemme frem vinneren i "Best in show" og juryen velger ut vinnerne i klassene for veteranlastebiler, traktorer, pick-ups, USA trucks, moped/mc og militærkjøretøy.

Området åpner kl 10.00 med premieutdeling kl 16.00. Inngangsprisen er på 100 kroner. Er du interessert i motor, veteran, amerikanere, flotte lastebiler, tohjulinger og i det hele tatt miljøet rundt dette, bør du nok besøke Halden disse dagene.

Se programmet her.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!