BMEnet tildeler TC eBid kvalitetsmerket Fraktinnkjøp

Kvalitetsmerket "fraktinnkjøp", står for kontrollert kvalitet, markedstransparens og investeringssikkerhet ved valg av programvaresystemer. TC eBid sørger for sikkerhet i planleggingen takket være langsiktige transportkontrakter og er et nyttig verktøy for å finne markedsprisen på transportmarkedet.

BME ble grunnlagt i 1954 og har 7500 enkelt- og bedriftsmedlemmer. Foreningen støtter som nettverksbygger utveksling av erfaring mellom næringsliv og vitenskap både for leverandører og innkjøpssiden. Nå kan altså TimoCom smykke seg med et slikt kvalitetsmerke.

- Den nettbaserte plattformen fra TimoCom reduserer prosesskostnadene takket være høy grad av standardisering og en enkel, men gjennomtenkt brukertilgang. I tillegg finnes det en omfattende og kontrollert pool av transportleverandører som bidrar til økt markedstransparens. TC eBid® sørger for solid pristransparens og opprettholdelse av markedspriser i transportsektoren, forklarer Andreas Richter, produktmanager i BME om TCeBid, i en pressemelding til tungt.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!